Slider

Business


 

Domeniul sanitar

Compania noastră asigură servicii complete de curățare și dezinfectare a uniformelor medicale, lenjerii de pat, articole frotir, cămăși / îmbrăcăminte pacienți, halate, câmpuri chirurgicale și alte articole care necesită o curățare profesională și igienizare.

Domeniul HORECA

Gastronomie: Facilităm întregul proces de spălare, igienizare și călcare al textilelor precum: fețe și șervete de masă, huse de scaune, uniforme.
Hoteluri/Pensiuni: Serviciile de curățare și igienizare profesională a: lenjeriilor de pat, prosoape de baie și SPA, halate și covorașe.

Domeniul industrial

Serviciile noastre de curățare vă asigură echipamente impecabile în fiecare zi de lucru. Salopete, costume de protecție, tricouri, jachete, pantaloni, sau oricare alt element de îmbrăcăminte va fi igienizat, curățat și călcat într-un timp oportun pentru dumneavoastră.

Domeniul instituțional

Indiferent de instituție, serviciile noastre de curățare se ridică la cele mai înalte standarde de calitate. Ne adresăm în principal instituțiilor publice: unități militare, unități judiciare, unități educaționale, unități de administrație.

Spălare covoare / carpete / mochete

Compania noastră vine în ajutorul clienților care doresc servicii imaculate de curățare a covoarelor, carpetelor și al mochetelor, idiferent dacă este pentru locuința proprie sau pentru spațiile de desfășurare al activităților profesionale.

Leasing textile

Ne-am adaptat serviciile la nevoile clienților, astfel am dezvoltat serviciile de leasing textile, pentru a veni în sprijinul dumneavoastră prin soluții optime atât pentru produsele noastre cât și pentru eficientizarea costurilor dumneavoastră.

Servicii de curățenie

Compania One Way asigură toate serviciile de curățare profesională, atât a textilelor cât și a spațiilor dumneavoastră. Pe site-ul nostru oficial www.one-way.ro veți găsi toate serviciile noastre detaliate, concepute special pentru confortul și siguranța dumneavoastră.

Domeniul comercial / office

Comercial: Vestimentația angajaților trebuie să fie întotdeauna pregătită pentru o nouă zi de lucru.
Office: Prin serviciile noastre asigurăm cele mai bune condiții de spălare și pregătire specială pentru costumele office, cămăși, pantaloni stofă, sau oricare altă piesă vestimentară.

Experience the new Level of Cleaning | CONTACT