Slider

Servicii


Indrustrial Laundry Transilvania oferă servicii de spălătorie industrială beneficiarilor care dețin imobile în sistemul HORECA, centre SPA, grădinițe, cluburi sportive, cabinete și unități medicale, industrii de producție, companii aeriene, unități militare și multe alte domenii și instituții.

Compania noastră oferă servicii de spălătorie profesională pentru o gamă diversifictă de textile, din aproximativ toate industriile.

Spălare / curățare textile

Industrial Laundry Transilvania vă pune la dispoziție soluții eficiente de curățare, care se potrivesc provocărilor dumneavoastră zilnice.

Curățătorie ecologică / Wet Cleaning

Industrial Laundry Transilvania a dezvoltat sistemul de spălare Wet Cleaning, care vine ca o alternativă ecologică pentru curățarea chimică a textilelor.

Călcare / pliere

Pentru că serviciile noastre profesionale sunt în set complet, serviciile de călcare și pliere sunt desfășurate în cele mai performante moduri.

Ambalare

Produsele dumneavoastră sunt ambalate în folie cu sigiliu de etanșare, într-un proces automatizat de înfoliat.

Servicii spălare covoare

Industrial Laundry Transilvania vă propune să lăsați covoarele pe mâinile experte ale echipei noastre, iar dumneavoastră vă puteți bucura de servicii impecabile.

Leasing Textile

Prin serviciile de leasing textile de la Industrial Laundry Transilvania scăpați de grija serviciilor de curățare și igienizare pentru echipamentele dumneavoastră!

Servicii de curățenie

Serviciile profesionale de curățenie ecologică pentru spațiile rezidențiale, comerciale, office și industriale sunt realizate prin intermediul firmei One Way.

The No.1 partner in wet cleaning solutions | CONTACT