Slider

Despre noi


The No.1 partner in wet cleaning solutions

Industrial Laundry Transilvania face parte din grupul One Way, companie care activează de peste un deceniu în domeniul de Cleaning și Facility Managament, oferind servicii specializate ecologice, adresate tuturor operatorilor economici.  La începutul activității noastre ne-am axat pe calitatea serviciilor de curățenie, reușind să ne creăm o poziție pe piață, dar, identificând ulterior nevoile colaboratorilor  și ale consumatorilor noștri, am decis să ne extindem compania și să ne suplimentăm serviciile profesionale prin dezvoltarea spălătoriei industriale de textile numită Industrial Laundry Transilvania.

Cu o investiție de peste 1 000 000 euro în utilaje și echipamente de ultimă generație marca LAVAMAC, lider mondial în topul companiilor de profil, Industrial Laundry Transilvania este printre cele mai mari spălătorii industriale din nord-vestul României.

Deținem o bază materială nou construită, ultra-modernă, conform normelor europene, cu o suprafață de 600 mp, capacitate de prelucrare de 7 tone/zi în trei schimburi. Amplasarea strategică a sediului nostru în Câmpia Turzii, ne permite preluarea și livrarea comenzilor din toată zona Transilvaniei în cel mai scurt timp cu putință.

Calitate
100%
Încredere
100%
Promptitudine
100%

Am început afacerea ghidați de ideea că vrem să dezvoltăm o expertiză solidă și eficientă în domeniul curățeniei industriale de textile. În fiecare zi, milioane de oameni utilizează uniforme, echipament special create pentru anumite domenii de activitate, lenjerii, prosoape sau alte tipuri de țesături, astfel încât la sfârșitul zilei trebuie să fie curate, pregătite pentru o nouă zi.

Industrial Laundry Transilvania este mândră să vă ofere servicii integrate de spălătorie industrială de textile la cele mai înalte standarde de calitate!

The No.1 partner in wet cleaning solutions | CONTACT