Termeni si conditii

Industrial Laundry Transilvania este denumirea comerciala a SC One Way SRL, societate cu capital integral romanesc , avand numar de ordine in Registrul Comertului J12/2945/2007, cod unic de inregistrare fiscala RO22041354, punct de lucru in Campia Turzii str Laminoristilor nr 248 C, cont Bancar RO32CECEB00030RON0221349, deschis la CEC BANK persoana de contact Radulescu Mariana , telefon: 0742151865.

Contractul nostru cu dumneavoastră:

Acești Termeni se vor aplica oricărei comenzi pe care o preluăm de la dvs. prin intermediul aplicației sau pe web. Rețineți că, dacă nu acceptați acești Termeni (bifând caseta de acceptare atunci când vă configurați contul sau cand plasati o comanda, nu veți putea plasa o comandă.

Putem schimba Termenii din când în când. Aceasta este versiunea curentă care se va aplica fiecărei comenzi atunci când o plasați. Vă vom notifica modificările aduse Termenilor prin e-mail, telefonic sau pe siteul nostru www.spalatorieindustrialatextile.ro.
Citiți cu atenție acești termeni și asigurați-vă că îi înțelegeți înainte de a plasa o comandă. Termenii limitează răspunderea noastră față de dvs. în anumite circumstanțe.

Vă rugăm să rețineți că Nu livram comenzi sub 100 RON. In cazul in care doriti sa plasati o comanda sub 100 RON, veti fi taxati cu 100 RON cat este comanda minima, indiferent de articolele trimise la curatat . Comenzile peste 100 RON au livrare gratuita. Preţurile sunt exprimate în Lei şi NU includ T.V.A.
Preluarea comenzilor se onoreaza in judetul Cluj , Mures ,Alba
* Urgente 1-2 ore 100% din contravaloarea serviciilor
* Urgente 6 ore 50% din contravaloarea serviciilor
* Termen de livrare 48 h

Orice client poate anula comanda online (daca este validata de catre Industrial laundry Transylvania ) pentru orice motiv, pana in momentul intrarii in procesul de spalare a produselor apartinand respectivului client. Comenzile se pot anula telefonic, la numarul 0742151865, sau prin e-mail, la adresa:contact@spalatorieindustrialatextile.ro

In cazul persoanelor fizice, plata pentru serviciile prestate se poate face la punctul de lucru al firmei, de la adresa str Laminoristilor 248 C Campia Turzii , cu numerar sau cu card bancar VISA / MASTERCARD sau la domiciliul clientului / adresa de livrare numai cu numerar. Toate preturile sunt exprimate in lei (RON) si nu contin TVA , iar produsele sunt predate doar in baza bonului de comanda / bonului fiscal primit de client la predarea produselor.

Industrial Laundry Transylvania este absolvita de orice responsabilitate daca textilele predate de catre clienti isi modifica dimensiunile sau se deterioareaza din cauza unor vicii ascunse (etichetare gresita, insuficienta rezistenta a vopselurilor si a colorantilor, calitatea slaba a fibrelor etc). Industrial Laundry Transylvania este absolvita de orice vina, in cazul in care producatorul a atasat etichete cu recomandare de spalare gresite.

Produsele care nu prezinta etichetele cu recomandarile de spalare se vor spala pe baza experientei personalului , dar pe raspunderea clientilor.
Eventuale reclamatii, obiectiuni sau cerinte trebuie facute in momentul predarii produselor, iar clientul se obliga sa verifice inscrierea lor pe bonul de comanda, reclamatiile ulterioare nefiind valabile.
Se va recunoaste unilateral o uzura standard de 65% a produselor predate.
In caz de pierdere sau deterioare a produselor clientilor, acestia vor fi despagubiti cu 35% din valoarea produselor pierdute / deteriorate. Valoarea produselor se vor stabili prin prezentarea bonului fiscal de achizitie sau prin comun acord, pe baza ofertei curente a firmei producatoare.
Industrial Laundry Transylvania va depune toate eforturile pentru a elimina orice pata, prin curatare si spalare cu detergenti de calitate. In cazul in care hainele sunt foarte murdare sau petele sunt vechi, foarte bine fixate de material, exista posibilitatea ca aceste produse sa nu fie curatate in totalitate. In aceste cazuri, clientii vor fi informati privind aceste riscuri din momentul predarii produselor.
Clientii vor fi informati prin metode stabilite de comun acord (telefon / e-mail) privind finalizarea serviciilor de spalare a produselor.
Obiectele neridicate in 90 de zile din momentul informarii clientilor privind finalizarea serviciului de spalare a produselor predate, vor fi donate unor institutii non profit de binefacere.