Slider

Tehnologii


Echipamentele folosite de Industrial Laundry Transilvania fac parte din gama LAVAMAC, unul dintre brandurile de top în tehnologiile utilizate pentru spălătoriile textile profesionale și ecologice. Având o capacitate ridicată, sistemele noastre vor asigura o curățire excelentă a materialelor, neafectând sub nici o formă calitatea țesăturii.

Lavamac a dobândit o poziție ca unul dintre cei mai mari jucători de pe piață, ca producător de echipamente de rufe industriale. Mașinile de spălat rufe Lavamac sunt foarte apreciate de utilizatorii din multe țări, de pe toate continentele. Echipamentele de spălat rufe Lavamac sunt sinonime cu modernitatea, fiabilitatea și durabilitatea. Lavamac are grijă de mediu, mașinile de spălat rufe de la Industrial Laundry Transilvania  îndeplinesc cele mai stricte standarde în domeniul protecției naturii.

Echipamentele folosite de Industrial Laundry Transilvania:

1. Mașini de spălat Alliance

Mașinile de spălat industriale Alliance au o capacitate de până la 80 de kg de rufe, asigură o spălare în profunzime și nu agață sau deteriorează sub nici o formă materialul. Dotat cu un computer complet programabil, mașinile de spălat industriale Alliance asigură confortul și siguranța în spălare, indiferent de petele rezultate pe textile.

2. Mașini de spălat cu barieră igienică

Mașinile de spălat industriale cu barieră igienică oferă mai multă siguranță în spălare. Având o capacitate de 70 de kg de rufe, se asigură o igienizare completă a materialelor și un sistem eco pentru mediul înconjurător. Prin tehnologia inteligentă după care au fost proiectate, mașinile de spălat cu barieră igienică asigură un control computerizat al întregului proces de spălare.

3. Uscătoare Alliance

Uscătoarele industriale Alliance din gama LAVAMAC au capacitate de 90 de kg de uscare rapidă a rufelor. Datorită tehnologiei inovative după care a fost proiectat, uscătorul industrial ne permite o eficientizare completă a costurilor de uscare rufe, rapid și fără deteriorarea textilelor și a mediului înconjurător.

4. Calandre industriale Primer

Calandrul industrial marca Primer ne asigură 2600 de mm lungime și 800 mm lățime de călcare. Având o capacitate mare de productivitate de până la 175 de kg de rufe / oră, calandrul industrial este conceput pentru a asigură călcarea fină a materialelor, fără să slăbească țesătura sau în cele mai rele cazuri, să o ardă.

5. Mese de călcat cu generator de abur

Mesele de călcat cu generator pe abur sunt folosite pentru piesele vestimentare delicate, care necesită o atenție deosebită la detalii și diverse țesături. Prin acest echipament, materialul utilizat în călcarea manuală este complet îndreptat, iar aburii emanați intră în țesătură și asigură eliminarea tuturor impurităților din țesătură, fără riscul de a se distruge materialul.

6. Tehnologie RFID

Cu softurile inteligente, lenjeria dumneavoastră este mereu în siguranță. Tehnologia RFID asigură o evidență precisă a articolelor textile, începând de la preluarea lor până în momentul livrării către beneficiar. Fiecare produs are un număr de articol, pe care îl înregistrăm pentru a fi monitorizat din momentul preluării de la client și până când îl livrăm curat și împachetat.

7. Soluție tratare și dedurizare apă

Pentru că ne dorim ca produsele dumneavoastră să se bucure de servicii profesionale de spălare, soluțiile de tratare și dedurizare al apei curăță toate impuritățile din apă și asigură un mediu ideal de spălare. Soluțiile folosite au un grad ridicat de purificare al apei, care nu deteriorează țesăturile și nu sunt toxice pentru corpul uman sau pentru mediul înconjurător.

8. Aparat pentru lipit ambalaje

Pentru a ne asigura că articolele textile vor fi livrate către beneficiari în cele mai bune condiții, aparatul pentru lipit ambalaje asigură o sigilare rapidă și corespunzătoare, indiferent de dimensiunile țesăturilor. Lipirea se face pe două laturi ale produsului, astfel încât să faciliteze o deschidere automată eficientă și fără efort după lipire.

9. Presă specială cu platane încălzite cu abur

O presă de călcat universală pneumatică, care asigură rezultate ideale de călcare pentru textilele speciale precum piele, blană, articole din bumbac, in sau țesături subțiri. Datorită presei speciale cu platane încălzite cu abur, se îndreaptă cu ușurință cutele și liniile materialului șifonat, fără a pune în pericol țesătura și fără a lăsa urme iremediabile.

The No.1 partner in wet cleaning solutions | CONTACT