Slider

Servicii spălare covoare / carpete / mochete

Industrial Laundry Transilvania vă propune să lăsați covoarele pe mâinile experte ale echipei noastre, iar dumneavoastră vă puteți bucura de servicii impecabile.
Serviciul nostru de curățare a covoarelor și al mochetelor utilizează o temperatură corespunzătoare a apei, care nu afectează țesătura, iar rezultatele obținute sunt cele dorite. Această metodă de curățare ne permite să eliminăm în siguranță murdăria, petele și mirosurile, fără a lăsa în urmă niciun reziduu.

Spălare covoare / carpete – ridicare și spălare la sediul nostru

Spălarea profesională a covoarelor se realizează cu ajutorul echipamentelor moderne de care dispunem, printr-o linie automatizată, care elimină complet bacteriile și acarienii, prin utilizarea de produse de curățătorie ecologică.

Procesul nostru se realizează în mai mult etape : desprăfuirea profesională cu bătător sau aspirator; spălarea automată a covoarelor; limpezire avansată, clătire și stocare prin centrifugare; uscare prin dezumificare în uscător special, cu ventilație naturală.

Datorită echipamentelor pe care le folosim, asigurăm o calitate superioară a serviciilor de splăre covoare / carpete, fără decolorări, mirosuri neplăcute sau alte incoveniențe

Industrial Laundry Transilvania se angajează să satisfacă complet nevoile clienților săi și, în același timp, să asigurăm protecția mediului prin consumuri reduse apă și electricitate.

 

Curățare mochete – în locația beneficiarului

Industrial Laundry Transilvania dispune de echipamente speciale care asigură curățarea exactă și fără dificultăți a mochetelor, indiferent de țesătura acestora. Folosim soluții igienice de cea mai înaltă calitate prin care spălăm, curățăm și uscăm mochetele în locația beneficiarilor noștri. 

Procesul de lucru este unul sigur și simplu, desfășurat în două etape, prin care asigurăm servicii excelente și rapide de curățare și întreținere mochete și carpete. 

Curățarea și spălarea mochetelor prin șamponare uscată cu aparatură cu ergodisk-uri.

Curățarea și spălarea mochetelor într-un proces umed, prin extracție și injecție profesională, fără a deteriora sub nici o formă țesătura.

Pentru detalii amănunțite vă invităm să consultați site-ul nostru www.one-way.ro

The No.1 partner in wet cleaning solutions | CONTACT