Slider

 Spălare / curățare textile

Industrial Laundry Transilvania vă pune la dispoziție soluții eficiente de curățare, care se potrivesc provocărilor dumneavoastră zilnice. Mergem în plus cu sistemele noastre inteligente, folosind apă dedurizată în procesul de spălare al textilelor, detergenți de cea mai bună calitate, sistem automatizat de dozare al detergenților și peste 30 de programe personalizate de spălare.

Chiar și pentru cele mai exigente pete, Industrial Laundry Transilvania dispune de un sistem de curățare eficient și de calitate ridicată, care protejează hainele de situații neplacute precum decolorarea sau deteriorarea materialului.

Pentru soluțiile de curățare non-chimică, compania noastră folosește cea mai avansată tehnologie ecologică din domeniu și mașini noi Alliance de ultimă generație, cu rezultate remarcabile chiar dacă textilele dumneavoastră sunt confecționate din materiale delicate.

Mașinile profesionale Alliance dispun de sisteme de curățare precum:

Spălare

Aquamixer : se combină apa caldă cu apa rece pentru a se obține temperatura potrivită pentru fiecare tip de țesătură, fără a cauza slăbirea materialului sau deteriorarea acestuia.

Aquafall : se adaugă o cantitate de apă suplimentară peste țesături, care este distribuită uniform pentru a îmbunătăți procesul de spălare și clătire al lenjeriilor.

Echipamentele noastre sunt dotate cu un sistem performant de diluare al detergenților, pentru a proteja țesăturile care intră în contact direct cu aceștia.

Uscare

Care Touch : orificiile tamburului sunt perforate, astfel că acest sistem asigură siguranța lenjeriilor și elimină riscul agățării lor în capetele ascuțite ale tamburului.

Dielectric : acest sistem controlează umiditatea și oferă o uscare uniformă a textilelor

Cool Down : facilitează scăderea temperaturii în momentul finalizării programului de spălat, astfel că materialele sunt protejate împotriva șifonării

Trans Flow : asigură direcționarea fluxului de aer prin țesături, astfel se obține o uscare superioară a lenjeriilor.

The No.1 partner in wet cleaning solutions | CONTACT